lördag 1 april 2017

Av längtan till dej.....Våren.

 Ja nu längtar jag till varma solstrålar och blommande rabatter. Det är härligt med egen trädgård att strosa i, gräva i, sitta i eller vad man nu vill göra med sin trädgård.
 Porlande vatten är härligt och rogivande. Denna lilla bäck rinner genom våran trädgård. Jag hämtar vatten till mitt växthus och inneblommor. Är det riktigt hett ute så går det bra att doppa ner fötterna och bara vara.
 Här kommer vattnet rinnande till våran bäck. Har haft tankar om att gräva ut bäcken till en liten damm, kanske någon gång. Vi har så många projekt att förverkliga om vi vill och hinner.
 Vårstädning i växthus blev det idag. Ljummet och skönt därinne. Plantorna står på tillväxt i huset, hoppas det blir lika bra som förra året.
 Trevligt med blommor på trappen som lyser upp.
 Blommor inne som ger en vårkänsla. Violen eller om det är en pense har överlevt i grusgången, vill ej ta bort dom fast de är ivägen.
 Några dunbollar  och fåglar i trollhasseln får bli påskpynt i år.
Frukost idag blev croissant, utbakade av färdig köpt deg. Tycker att degen funkar bra och goda blev dom. Ha nu en skön helg, imorgon döps vårat barnbarn Lucas ,ska bli så kul att träffas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar